Onze service

Masterdrinks - TABLET

Plaatsing, opvullen, onderhoud en geldbeheer

 

Masterdrinks beschikt over een ruim gamma automaten voor warme dranken, frisdranken, snacks en waterfonteinen. Masterdrinks plaatst in uw bedrijf de toestellen die het meest geschikt zijn voor uw specifieke noden. Masterdrinks garandeert u een optimale service: Opvulling en reiniging van de toestellen en het beheer van de cash ontvangsten. Uw medewerkers hoeven zich niet meer te bekommeren om de automaten. Er rest hen enkel nog te genieten van onze kwaliteitsvolle producten!

Bij Masterdrinks volgen we uw verbruik op de voet. Hiervoor hebben we ons eigen IT-systeem gebouwd zodat we exact weten wat en wanneer we bij elke klant moeten leveren

Uw garantie op een excellente service? Masterdrinks heeft sinds zijn start in 2007 een klantenbestand opgebouwd van meer dan 500 klanten. Tot op vandaag werd geen enkele klant verloren omwille van een ondermaatse service.

OPVULFREQUENTIE

 

transport

De gerealiseerde volumes worden bij ieder bezoek ingeput in de tablets van onze operatoren en zo automatisch opgenomen in ons service programma.  Door middel van permanente evaluaties worden de bezoekfrequenties waar nodig aangepast. Zo garandeert Masterdrinks u een permanente beschikbaarheid van al uw producten.

 

MOGELIJKE BETAALSYSTEMEN

 

kleingeld

Wenst u een gesloten betaalsysteem met magneetkaarten? Wenst u te betalen met jetons of met muntstukken of een combinatie van de verschillende systemen? Masterdrinks kan u alle mogelijkheden aanbieden en helpt u graag het juiste betaalsysteem te kiezen.

 

ONDERHOUD VAN UW TOESTELLEN

masterdrinks-onderhoud

De operatoren van Masterdrinks zijn opgeleid om uw toestellen perfect te kunnen onderhouden en dit volgens de richtlijnen van onze leveranciers.  Onze operatoren kunnen genieten van een permanente fieldcoaching én de know-how van onze partners, zijnde: Douwe Egberts, Coca-Cola en Vendo. U geniet tevens van gratis technische service binnen de 8 werkuren. Pannes in eerste lijn worden opgelost door onze eigen operatoren, pannes in tweede lijn worden verholpen door de gespecialiseerde techniekers van onze partners. We kunnen daarvoor nationaal een beroep doen op een team van meer dan 90 techniekers.

ENERGIEBEHEER

energieAlle frisdrankautomaten van Masterdrinks zijn uitgerust met een EMS systeem (Energy Management System). Deze innovatie laat toe om het energieverbruik van koelapparatuur af te stemmen op ‘gebruikssignalen’ van de omgeving. In functie daarvan schakelt het toestel de verlichting al dan niet uit en wordt de intensiteit van de koeling aangepast. Dit levert een energiebesparing op van gemiddeld 35%.

 De automaten van warme dranken en de snackautomaten dragen een A, A+ of A++ label