Masterdrinks, een jonge dynamische KMO

Drinks en snacks in full-service

Masterdrinks werd in 2007 opgericht met als doelstelling een professionele en kwaliteitsvolle speler te worden in de full service vending markt. Een optimale service en 100% klantentevredenheid zijn dan ook een permanente prioriteit. Masterdrinks is trots in deze doelstelling geslaagd te zijn.

Masterdrinks beschikt in Rumst (regio Mechelen) over een zeer centraal gelegen nieuwbouw magazijn van 1000 m² en 200 m² kantoorruimte.

Masterdrinks is actief in alle Belgische regio’s en in Luxemburg.

Als full-line vending partner plaatst Masterdrinks in uw bedrijf, instelling of school vendingautomaten voor warme dranken, frisdranken en snacks in full service, alsook waterfonteinen. Masterdrinks werkt enkel met producten van de marktleiders. Voor warme dranken is dit Douwe Egberts, voor koude dranken Coca-Cola.

Masterdrinks garandeert een perfecte opvulling en een perfect onderhoud van uw vending automaten. Om deze doelstelling te bereiken werkt Masterdrinks met vaste frequenties en vaste leveringsdagen. Zo garandeert Masterdrinks u een permanente beschikbaarheid van de producten.